Trouwauto verhuur voor een onvergetelijke trouwdag

De mooiste dag van je leven, zo bestempelen veel mensen hun trouwdag. Het is voor iedereen dan ook erg belangrijk dat deze dag tot in de puntjes georganiseerd wordt en vaak mag een passende trouwauto niet ontbreken.

 

Een trouwauto is bij veel bedrijven te huren. Vaak worden er limousines gehuurd, maar als je een ander soort auto tot je beschikking wilt hebben dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Oldtimers worden ook veel gebruikt voor bruiloften. Maar misschien wil je juist wel een stoere sportwagen om in gereden te worden tijdens deze heuglijke dag, ook dat is te regelen.

Trouwauto verhuurmogelijkheden
Tal van verhuurbedrijven zijn gespecialiseerd in het verhuren van exclusieve trouwauto's. Bij hen heb je ruim de keus, van een klassieke oldtimer tot een stoere hummer. Door heel Nederland zijn deze verhuurbedrijven te vinden zodat er zeker een bij je in de buurt zal zijn. Als je van te voren even de auto's wil bekijken dan is dat veelal mogelijk. Adressen van verhuurders zijn ruimschoots te vinden op het internet of in de Gouden Gids.

De huurprijs van trouwauto's
Iedereen die gaat trouwen wil natuurlijk dat zijn of haar trouwdag tot in de puntjes is geregeld. Het mag voor de meesten dan ook best iets kosten. Een trouwauto hoort er natuurlijk ook bij, tijdens deze heuglijke dag willen velen zich van alle luxe en gemak voorzien, maar hier hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Vrijwel alle trouwauto's die je kunt huren huur je inclusief een chauffeur. Deze chauffeur zal je bijstaan bij allerlei zaken zoals bijvoorbeeld bij het maken van je bruidsreportage. Door de veelal ruime ervaring van deze chauffeurs zullen eventuele problemen door hem eenvoudig kunnen worden verholpen. Hij zal er alles aan doen om deze dag probleemloos te laten verlopen. Enkele dagen voor de grote dag zullen zij kontakt met je opnemen om alles nog even door te nemen zodat niets een geslaagde bruiloft in de weg kan staan. Bij de huurprijs is vrijwel altijd een WA- verzekering inbegrepen. Verder natuurlijk de kosten voor de auto zelf, de eventuele chauffeur en een bepaald aantal vrije kilometers. Het aantal vrije kilometers kan per verhuurbedrijf verschillend zijn. Informeer hier dan ook naar. Voor de kilometers die hier over heen komen wordt per kilometer een bedrag in rekening gebracht. De huurprijs is meestal voor een hele dag, bijvoorbeeld van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Regelen van volgauto's
Het bruidspaar zelf wordt meestal rondgereden in een schitterende trouwauto, geheel naar hun smaak. Ook bestaat de mogelijkheid om een aantal volgauto's te huren. Voor de ouders en/of andere familieleden. Ook deze volgauto's bieden de nodige luxe en comfort. Afhankelijk van het soort auto bieden volgauto's voldoende plaats aan 4 tot 8 personen. Bekijk dan ook van te voren hoeveel volgauto's je eventueel nodig bent. Ook de huurprijzen van volgauto's zijn per dagdeel of per hele dag. Dit kan wederom per verhuurbedrijf verschillend zijn.

Zorg voor een tijdige voorbereiding!
Zeker als je een hele duidelijke voorkeur hebt voor je trouwauto is het zaak hier vroegtijdig naar op zoek te gaan. Zo weet je zeker dat je tijdens je grote dag gebruik kunt maken van deze auto. Enkele verhuurders bieden ook de mogelijkheid tot het maken van bruidsboeketten en corsages.  Wil je hier gebruik van maken dan kun je dit het best ook vroegtijdig doorgeven. Enkele dagen voor de trouwdag nemen de verhuurbedrijven kontakt met je op om alles nog even door te spreken. Dit alles om de grote dag geheel probleemloos te laten verlopen en ervoor te zorgen dat dit echt de dag van je leven wordt.