Je een dag miljonair voelen door gebruik te maken van limousine verhuur

Er zijn echt ongelooflijk veel redenen te bedenken waarom je een limousine zou kunnen huren. Zo kan de aanleiding om een limousine te huren zijn dat er een bruiloft plaats vindt, of een viering van iets heel anders. 

 

Misschien wil je gewoon eens lekker opvallen of iemand verrassen. Iemand op laten halen in een limousine is natuurlijk een prachtige verrassing.

Een limousine voor bedrijven
Veel bedrijven maken regelmatig gebruik van het huren van een limo. Als een zakenrelatie afgehaald moet worden van het vliegveld is dit een goed idee. Zeker als het een belangrijke (potentiele) klant is. De modellen die je kunt huren verkeren dan ook in perfecte staat en kunnen eventueel met chauffeur gehuurd worden. Ook de chauffeur zal er correct en verzorgd uitzien. Keurig gekleed in pak en zelf voorzien van witte handschoenen, mocht dit gewenst zijn. Door het huren van een limousine zal je als bedrijf een erg goed indruk op je zakenrelatie maken wat positief zal zijn voor je bedrijf.

Een limousine voor bruiloften en partijen
Tegenwoordig huren veel bruidsparen (of mensen die de bruiloft regelen) een limousine voor deze heuglijke dag. Het is voor veel mensen dan ook een wens om tijdens hun trouwdag vervoerd te worden met een limo. Ook hiervoor bestaat de mogelijkheid om een chauffeur erbij te nemen. Vaak hebben deze chauffeurs paraplu's bij zich om ervoor te zorgen dat de personen die zij vervoeren niet nat worden tijdens het in en uit stappen, mocht het regenen. Keurig geregeld dus.

Wat zit er zoal in een limousine?
Eigenlijk huur je bij een limousine veel meer dan alleen het vervoer. Natuurlijk ook het aanzien van het rijden erin, maar ook allerlei luxe zaken die erin aanwezig zijn. Zo zijn er limousines te huur die voorzien zijn van een minibar. Of deze gevuld is hangt af van het verhuurbedrijf en van hetgeen er met het verhuurbedrijf is afgesproken. Wat je ook in een limo aan kunt treffen is een dvd-speler met een televisie. Een muziekinstallatie en airconditioning zal in de luxe modellen ook niet ontbreken. Er zijn zelfs uitvoeringen te boeken waar een complete lichtshow in gegeven wordt. Op en top luxe en comfort dus. Hier hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan.

De huurprijs en kosten
De kosten van verhuur zijn best wel verschillend. Van belang hiervoor is natuurlijk ook de periode waarvoor je wilt huren. Ook het soort limousine is van belang. De kleinere zijn goedkoper dan de grotere. Prijzen van het huren zullen ook bij iedere verhuurder anders kunnen zijn. Ook het feit of je een uitvoering huurt met of zonder chauffeur maakt natuurlijk een groot verschil. Voor bruiloften worden door de meeste verhuurders vaste bedragen gerekend. Dit zijn vaak bedragen voor de huur van de limo voor een dagdeel of voor een aantal uren, al dan niet inclusief gebruik van de minibar.

Keuze voor een arrangement
Veel verhuurders bieden ook allerlei arrangementen aan. Zo zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld een diner-arrangement te boeken. Je zal dan met je gasten worden opgehaald van je huis, naar een restaurant gebracht worden en hier heerlijk dineren. Na afloop van het diner zal de chauffeur van de limo jou en je gasten weer ophalen. Tijdens de rit naar huis zal je nog kunnen genieten van heerlijke champagne. Een onvergetelijke avond, je zult je een echt VIP voelen. Dit is slechts een van de vele mogelijkheden, informeer naar meerder arrangementen bij het desbetreffende verhuurbedrijf.