Busverhuur voor bedrijven en particulieren

In Nederland worden jaarlijks veel bussen verhuurd. Verspreid door heel Nederland zijn dan ook veel verhuurbedrijven van bussen te vinden waarvoor je hier terecht kunt.

 

Veel van deze bussen worden gehuurd voor dagtochtjes en uitjes maar ook worden er gehuurd voor bruiloften,schoolreisjes enzovoorts. Ook bestaat de mogelijkheid om kleine busjes te huren voor maximaal 8 personen en ook kun je besteluitvoeringen huren.

Bussen voor schoolreisjes
Jaarlijks hoogtepunt voor de lagere school kinderen is waarschijnlijk echt het schoolreisje. Ook voor deze gelegenheden wordt bijna altijd gebruik gemaakt van huren. Er zijn mogelijkheden om slechts alleen een bus te huren, maar ook zijn er mogelijkheden om arrangementen te boeken, wat wil zeggen de bus inclusief de entree voor een bepaald pretpark.

Verhuur voor andere gelegenheden
Er zijn ook mogelijkheden om speciale, feestelijke bussen te huren. Ook zijn er bedrijven waar je terecht kunt om een oldtimerbus te huren. Met deze speciale uitvoeringen geef je net dat kleine beetje extra aan een bepaalde feestelijke gebeurtenis. Bij bruiloften wordt het bruidspaar meestal rondgereden in een schitterende trouwauto, al dan niet gevolgd door een of meerder volgauto's. Een idee is wellicht om de overige gasten te laten vervoeren in zo'n speciale bus. Iets waarbij ook veel gebruik wordt gemaakt van huurbussen zijn personeelsuitjes. Zeker grote bedrijven die verspreid door het hele land vestigingen hebben maken hier veel gebruik van. Vanuit alle windstreken kunnen de personeelsleden op deze manier gemakkelijk op de plaats van bestemming komen.

Bussen voor vakanties
De vakantiebranche is iets waar ongekend veel gebruik wordt gemaakt van bussen, zowel in de zomermaanden als in de wintermaanden. Zomers worden er veel dagtochten en weekendjes weg georganiseerd, maar ook zeker in de wintermaanden. Zo zijn er in de decembermaand veel dagtochten te maken naar allerlei kerstmarkten, al dan niet over de grens. En natuurlijk worden er veel dagtochten naar onder andere het Sauerland georganiseerd waarbij gebruik wordt gemaakt van bussen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld wintersportreizen.

Eisen gesteld aan rijden met een bus
Natuurlijk hebben de verhuurbedrijven de plicht zich te houden al strenge regels met het oog op de veiligheid van de reizigers. Zo moeten de chauffeurs van al deze bussen zich houden aan de maximaal toegestane reistijden. Voor langere reizen worden ook vaak 2 chauffeurs ingezet zodat als de een rust de ander verder kan rijden. Op die manier verloopt de reis zonder vertraging. Ook met het oog op verzekeringen dienen verhuurders zich te houden aan de daarvoor geldende regels. Ben je van plan om een bus te gaan huren, dan doe je er verstandig aan hier goed naar te informeren.