Het bedrijf Boels verhuur

Bij Boels verhuur kun je terecht om allerlei zaken te huren. Het is een erg groot en bekend bedrijf met veel vestigingen door heel Nederland.

 

 

Het bedrijf heeft een enorm uitgebreid assortiment. Zo is professioneel materieel altijd binnen handbereik. Bij Boels verhuur hebben ze veel voor hun klanten over. Zo kan het voorkomen dat je iets wilt huren wat niet in het uitgebreide assortiment zit, zoals een specialistisch apparaat. Ze zullen er alles aan doen om dit specifieke apparaat toch voor je te regelen. Deze service is speciaal voor bedrijven. Ze noemen het de Boels One Call, een telefoontje en het wordt voor je geregeld. Verder kun je 24 uur per dag contact op nemen mochten er zich onverhoopt storingen voordoen aan de door jou gehuurde machines of apparaten. De servicedienst van het bedrijf kun je ook bellen als je plotseling bepaalde apparatuur nodig bent. Op de website kun je precies zien wat er allemaal beschikbaar is. Ook kun je de verhuurgids aanvragen. Alle apparaten en machines staan hierin vermeld inclusief de huurprijzen.

Wat wordt er zoal verhuurd bij Boels?
Bij Boels kun je zoals gezegd terecht voor heel veel apparatuur en machines. Voor grondverzetwerken hebben ze allerlei machines te huur, zoals graafmachines, trilplaten en stampers. De prijzen hiervan staan vermeld op het internet. Je kunt machines of apparaten huren voor slecht een dag maar ook voor een langere periode. Ook voor steigerhuur en hoogwerkers kun je er terecht. Hierbij kun je denken aan ladders, trappen, telescoophoogwerkers en loopbruggen. Verder kun je er voor allerlei stroomvoorzieningen terecht zoals aggregaten enzovoorts, maar ook voor zaken op het gebied van reiniging zoals hogedrukreinigers en straalapparaten en voor aanhangwagens.

Een portable kitchen van Boels
Wat minder bekend is waarschijnlijk, is dat je hier ook terecht kunt om tijdelijk een zogenaamde portable kitchen te huren. Dit zijn professionele keukens als alternatief voor als je tijdelijk je eigen keuken niet tot je beschikking hebt. Dit kan bijvoorbeeld zijn door een verbouwing. Door gebruik te maken van een portable kitchen kan je je bedrijf draaiende houden, waardoor je geen inkomsten hoeft te missen. Deze portable kitchens voldoen natuurlijk aan de geldende HACCP regels. Je hebt de keus uit standaard keuken unit of een keuken unit  op maat. Verder kan de inrichting geheel naar jouw wens zijn. Ook voor koelkasten of diepvriesmeubels ben je bij Boels verhuur aan het juiste adres. Voor prijzen en verdere informatie kun je het best contact op nemen met het bedrijf of even langs gaan bij een van de vele vestigingen.

Feest en evenementen artikelen
Ook voor benodigdheden voor evenementen of voor feesten heeft Boels een uitgebreid assortiment. Je kunt hierbij denken aan partytenten, verlichting,podia, dansvloeren, afscheidingswanden, vloerbedekking enzovoorts. Eigenlijk alles wat je maar nodig bent. Voor de sanitaire behoeftes van de gasten op het feest of het evenement kun je ook voorzieningen huren. Je kunt hier terecht voor tijdelijke toiletten die met name erg geschikt zijn voor feesten en evenementen. Wil je ook graag bestek en servies huren? Geen nood, ook dit is mogelijk.

Adressen van Boels in Nederland
Boels verhuur heeft een groot aantal vestigingen verspreid door heel Nederland. Op de website kun je kijken welke vestiging het dichts bij jou in de buurt zit. Voor ondernemers die vaak gebruik maken van huurmaterialen heeft men een klantenkaart. Met deze kaart kun je betalen op rekening en krijg je altijd 10 procent korting. Bijkomend voordeel, je hoeft geen borg te betalen. Voor het huren van apparaten wordt altijd een borg gevraagd. De hoogte van de borg is afhankelijk van de waarde van hetgeen je huurt. Als het gehuurde artikel weer in goede staat wordt teruggebracht dan krijg je deze borg weer terug. Zorg dat je een legitimatiebewijs bij je hebt als je iets wilt gaan huren, want dit is een van de voorwaarden. Je kunt ook op rekening huren en dan hoef je niet constant borg en dergelijke te betalen, dit wordt allemaal via deze huurrekening gedaan. Dit bespaart alle partijen een heleboel administratieve rompslomp.