Stoelverhuur voor diverse doeleinden

Er kunnen heel wat redenen zijn om stoelen te huren. Waarschijnlijk is de meest voorkomende reden simpelweg het feit dat je voor een bepaalde gelegenheid niet genoeg zitplaatsen hebt en er daarom extra wilt gaan huren.

 

Onder dit soort gelegenheden kun je bijvoorbeeld personeelsfeesten of ander soort feesten of evenementen. Vier je een bepaald feest in een daarvoor uitstekend geschikte locatie dan zal er aan zitplaatsen voor de gasten van dit feest waarschijnlijk geen gebrek zijn. Vier je een feestje in of bij je eigen huis dan heb je snel een gebrek aan zitplaatsen. Ook als je een grootschalig evenement wilt organiseren is het noodzakelijk dat je over voldoende zitplaatsen beschikt. 

Stoelen voor op het kantoor
Heb je een eigen kantoor of bedrijf, dan kan het ook zeker handig zijn dat je een adres weet om extra stoelen te kunnen huren. Zeker tijdens drukte, waarbij je extra personeel aan het werk hebt, is het handig en ideaal. Het kopen van extra meubilair is vaak een flinke uitgave, met het tijdelijk huren ben je stukken voordeliger uit. Er zijn verhuurbedrijven die zich toegelegd hebben op kantoormeubilair, hier kun je uitstekend terecht.

Stoelen op vakantie
Waar je nog meer aan kunt denken is het huren van ligstoelen op het strand tijdens je vakantie. Voor een gering bedrag kun je de hele dag liggen luieren. Het huren op het strand is natuurlijk ideaal, je hoeft zelf nergens mee te sjouwen, alleen je zonnebrand en een handdoek mee en klaar ben je!

Stoelen huren bij sportwedstrijden
Bij veel sportwedstrijden worden ook stoelen verhuurd, zoals bij heel veel voetbalwedstrijden. Hier spreken we dan over zitplaatsen die voor de tijd van een heel voetbalseizoen aan een en dezelfde persoon worden verhuurd, een zogenaamde seizoenplaats. Gedurende het gehele seizoen ben je op deze manier verzekerd van je vaste plaats en zal je geen enkele wedstrijd hoeven missen. De kosten die hier mee gemoeid gaan zijn afhankelijk van de plaats in het stadion, zo zal een stoel op de eretribune een stuk duurder zijn dan een op een andere plaats in het stadion.

Een nieuwe vorm van stoelverhuur
Een nieuwe vorm is de stoelverhuur in bijvoorbeeld een schoonheidssalon. In het pand zal dan al een schoonheidspecialist gevestigd zijn. Deze wil graag een kapper bij zich gevestigd zien en biedt daarom stoelverhuur aan. Voor een vooraf afgesproken huurbedrag per maand huur je dan dus een stukje van het pand, de stoel als het ware, en de verdiensten zijn voor jezelf. Ideaal als je zelf geen pand kunt vinden of als je net start als ondernemer. Je hebt dan niet direkt de kosten voor het kopen of huren van een heel bedrijfspand.  Hiervoor zijn veel advertenties op het internet te vinden, mocht je hierin geinteresseerd zijn.