Springkussens zoeken en vinden in de verhuur

Op tal van festiviteiten kun je springkussens tegenkomen. Zeker voor de kleine kinderen is dit een waar feest. Ze kunnen zich er naar hartelust op uitleven. Springkussens zijn dan ook erg populair in de verhuur.

 

Ook voor bedrijven die congressen of andere zakelijke activiteiten organiseren is het huren ervan een uitkomst. De kinderen van potentiele klanten kunnen zich op het springkussen prima vermaken terwijl de ouders zich op zakelijk gebied kunnen laten adviseren of ideeen op kunnen doen.

Soorten, uitvoeringen en maten
Springkussens zijn er in allerlei soorten en maten. Van eenvoudige modellen die ook echt de vorm van een supergroot kussen hebben tot springkussens die een bepaalde vorm hebben, zoals een kasteel of iets dergelijks. De meest spectaculaire zijn de uitvoeringen waarin of waaraan een glijbaan zit. In veel (overdekte) speeltuinen zijn ook springkussens te vinden. Zeker voor kleine kinderen is het belangrijk dat deze veilig zijn. Ze moeten er niet van af kunnen vallen. Rondom zullen veelal matten aanwezig zijn. Er zijn ook overdekte uitvoeringen te huur. Veel kinderen vinden dit nog leuker en het beschermt ook enigszins tegen regen en wind.

Waar huur je een springkussen?
Als je een springkussen wilt huren zijn er genoeg bedrijven waar je hiervoor terecht kunt. Er zijn bedrijven waar je allerlei attracties kunt huren waaronder ook springkussens.  Adressen van dit soort bedrijven kun je op het internet vinden.

Vervoer en opzetten
Het is bij de meeste verhuur bedrijven mogelijk om het springkussen te laten bezorgen. Bij grotere uitvoeringen moet je wel geschikt vervoer hiervoor hebben als je het zelf wilt vervoeren. Vraag altijd even of het bezorgen bij de huurprijs is inbegrepen of dat er hiervoor extra kosten worden berekend. Verreweg de meeste exemplaren zijn eenvoudig zelf op te zetten. Houd wel rekening met voldoende ruimte om het op te kunnen zetten. Je hebt ook een aantal zaken nodig die normaal bij de huur zijn inbegrepen, zoals een grondzeil en haringen. Verder heb je een blower nodig, een verlengsnoer en een stopcontact. Let er op dat alle spullen voldoen aan de wettelijk verplichte veiligheidsregels. Dan staat niets je in de weg om er een geslaagd festijn van te maken.