De verhuur van planten voor decoratie en uitstraling

Iets waar nogal eens aan voorbij gegaan wordt is het aankleden van een locatie tijdens bepaalde gelegenheden. Ook de aankleding van bedrijfspanden mogen we hiertoe rekenen.

 

Een bedrijfspand waar alleen bureaus en stoelen staan geeft toch een stuk minder uitstraling en sfeer dan een bureau waar door het plaatsen van een aantal bloemen en planten een meer sfeervolle uitstraling is gecreeerd. Bij bepaalde evenementen en dergelijke zal ook de uitstraling veel beter zijn als het een en ander wat aangekleed wordt met planten. Bedrijven die deze verhuren, zorgen voor een sfeervolle en doeltreffende aankleding van het geheel zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt.

Planten voor bruiloften en partijen
Voor het organiseren van bruiloftsfeesten is het ook een goed idee om een verhuurbedrijf in te schakelen. Zij weten exact hoe en met welke planten en bloemen ze de door jou gewenste sfeer kunnen creeren. Alles zal natuurlijk in overleg gaan met het bruidspaar.

Een bedrijfsfeest en planten
Heb jij de opdracht gekregen om het jaarlijkse bedrijfsfeest te organiseren? Wellicht heb je de geschikte locatie hiervoor al gevonden maar ontbreekt er nog iets. Juist, de aankleding. Ook hiervoor is het een prima idee om de hulp van een verhuur bedrijf in te schakelen. Ook als het bedrijfsfeest een themafeest is zullen zij voor precies de juiste sfeer weten te zorgen door het plaatsen van allerlei planten en bloemen.

Verzorging van de planten
Denk nu niet dat je zelf dagelijks met je groene vingers alle planten enzovoorts bij langs moet om deze in goede conditie te houden. Dit kan natuurlijk wel maar veel verhuurbedrijven nemen deze taak ook op zich. Zij weten precies welke verzorging alle groen nodig hebben om er optimaal en zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Je kunt jezelf dus volledig blijven richten op de bezigheden van je bedrijf.

De huurperiode en vervanging
Wil je graag planten huren voor je bedrijf dan kun je afspraken maken met het bedrijf over de duur van de huur. Ook kun je afspreken dat het bedrijf elke paar maanden alle planten vervangt door andere. Passend bij de tijd van het jaar. Op die manier heb je iedere keer weer een ander uitstraling en heb je frisse planten staan. Ook over de prijs van het huren zullen vooraf afspraken gemaakt worden. Hiervoor is niet alleen het aantal en de grootte van de planten van belang, maar ook de afstand van het bedrijf dat verhuurt tot aan het bedrijf waar geleverd moet worden.

Accessoires zoals potten
De planten die je kunt huren zullen geleverd worden in op maat zijnde potten of manden. Ook hier is een ruime keus in te vinden, Van mooie stenen potten tot sfeervolle rieten manden. Ook kun je bij verhuurbedrijven soms meerdere artikelen huren om je bedrijf extra aan te kleden, zeker tijdens speciale gelegenheden. Sta je bijvoorbeeld met je bedrijf op een beurs dan kun je hierbij denken aan zaken als bijvoorbeeld een rode loper.