De verhuur van een karaoke installatie voor een gezellig avondje uit

Karaoke is een veel geziene activiteit op tal van feesten en gelegenheden. Het is dan ook een leuke manier om eens je favoriete artiest te imiteren. Wil je ook eens de beschikking hebben over een karaoke systeem, dan is dat ook mogelijk door dit te huren.

 

Het is dan ook een leuke manier om een feest of gelegenheid op te fleuren en het zal voor een goede en muzikale stemming zorgen. Het eenvoudigste systeem kun je heel simpel op je televisie aan sluiten om zo bijvoorbeeld je kinderen mee te laten zingen met hun favoriete artiesten.

Toebehoren bij de karaoke systemen
Je hebt natuurlijk songteksten en microfoons nodig als je karaoke wilt gaan doen. Bij alle systemen zitten dan ook een aantal microfoons en een bepaald pakket songteksten. Dit kunnen songteksten zijn in het Engels, Nederlands en Duits. Er zijn verschillende songtekst pakketten die je kunt huren. Wil je extra songteksten, dan is dat zeker mogelijk. Bij de meer uitgebreide systemen zijn er meer microfoons bij en ook zijn bij de verhuur hiervan boxen bij de prijs inbegrepen. Meestal zijn dit 2 boxen maar je kunt dit eventueel uitbreiden naar meer. Uiteraard wel tegen een meerprijs. Bij deze uitgebreide systemen zitten meestal meer songteksten, ook weer in het Engels, Nederlands en Duits.

Karaoke inclusief technicus
Er is veel vraag naar karaoke verhuur inclusief een technicus die gedurende het evenement waarbij het systeem wordt gebruikt alle technische zaken in handen heeft. Zo heb je hier zelf namelijk geen omkijken naar. Zeker voor professionele aangelegenheid is dit een uitkomst. Wil je graag gebruik maken van dit soort verhuur dan is dat dan ook goed mogelijk. Je huurt een professioneel systeem compleet met microfoons, veel songteksten en ook een monitor en boxen. Een technicus zal verder overal voor zorgen. Dit is mogelijk voor een aantal uren. Niet elk verhuurbedrijf zal deze service aanbieden, je doet er dan ook verstandig aan hier vooraf naar te informeren.

De huurprijs van karaoke systemen
De kosten voor karaoke verhuur zijn nogal verschillend. Het is natuurlijk van belang wat voor soort systeem je wilt huren. De eenvoudigste systemen zijn ook het goedkoopste, dat spreekt wel voor zich. Vaak is het zo, hoe uitgebreider en professioneler het systeem, hoe hoger de huurprijs ervan zal zijn. Kies je voor een professioneel systeem inclusief een technicus dan zal je het allermeest moeten betalen. Je hebt dan wel het voordeel dat je ontzettend veel songteksten erbij krijgt en om de technische kant van het gebeuren hoef jij je dan niet druk te maken! Houd rekening met het betalen van een borg als je een systeem gaat huren, deze ligt rond de 100 euro bij de meeste verhuurbedrijven. Ook zal er vrijwel altijd gevraagd worden naar een geldig legitimatie bewijs. Mocht je extra songtekst pakketten willen, dan zal je daar extra voor moeten betalen. Bij sommige verhuurders is het mogelijk om ook verlichting en dergelijk te huren, dit om nog meer sfeer aan het gebeuren te geven, informeer hier eventueel naar bij het verhuurbedrijf. Voor deze mogelijkheid zul je wel moeten betalen. Wil je graag precies weten wat een avondje karaoke je zal gaan kosten dan kun je wellicht een offerte aanvragen.