Verhuur artikelen voor bouw

Uitgebreide informatie en tips over de kosten van de verhuur en de locaties voor het huren van artikelen voor de bouw.

Simpel gereedschap zoals een hamer en een schroevendraaier hebben de meeste mensen wel in huis, net alsĀ een boormachine. Voor mensen die dit soort machines niet zelf in hun bezit hebben, is het huren ervan een uitkomst.

 


Is je woning nodig eens aan een likje verf toe maar heb je zelf niet de benodigde trappen en/of ladders, dan kun je hiervoor bij een verhuurbedrijf terecht. Dit geldt ook voor trapliften.

 

 


Als aannemer heb je natuurlijk behoorlijk wat materieel nodig en het meeste hiervan hebben ze zelf in huis. Toch moeten de meeste bedrijven af en toe ook bepaald materieel huren.


Een bouwlift is een soort lift die op bouwterreinen wordt gebruikt, en waarmee materialen ophoog en naar beneden worden gebracht. Een bouwlift heeft een stalen onderstel, meestal voorzien van wielen waardoor je hem makkelijk op een andere plaats kunt zetten.


Bij veel werkzaamheden is een heftruck een handig hulpmiddel. Je kunt hiermee moeiteloos allerlei zaken optillen en op die manier gemakkelijk verplaatsen.


Er is veel verschillend gereedschap wat voor veel verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Klein gereedschap zoals schroevendraaiers, ringsleutels en een hamer heeft vrijwel iedereen wel in huis liggen.


Containers worden voor veel doeleinden gebruikt. Zo kan het zijn dat je een container nodig hebt voor bouwafval, of voor chemisch afval of voor het inzamelen van oud papier.

 

 


Een steiger is bij veel klussen in en rondom huis een onmisbaar hulpmiddel. Natuurlijk kun je veel klussen ook klaren met behulp van een ladder maar een steiger is toch voor bepaalde klussen makkelijker om op te werken.